iPhone 3G GPS - Functie GPS Harta Romania - Harta romaniei pentru iphone 3G constituie un mare dezavantaj pentru Romania momentan,-

iPhone 3G GPS - Functie GPS Harta Romania

harta gps iphone romania
Gps Iphone Harta

Tehnologia GPS si iPhone creeaza o noua dimensiune in hartile pe telefon mobil. Afla exact unde esti. Urmareste-ti progresul in timpul miscarii. Foloseste aplicatii care folosesc caracteristicile navigatiei GPS. Si fa toate astea cu iPhone 3G.

gps iphone viteza harta

Cum functioneaza.

Tehnologia GPS (Global Positioning System - Sistem de pozitionare globala) foloseste informatiile primite de la sateliti care orbiteaza pamantul pentru a determina locul unde te afli. Un receptor estimeaza distanta pana la satelitii GPS bazandu-se pe timpul necesar ca semnalul sa ajunga la satelit, si ulterior foloseste aceasta informatie pentru a determina pozitia pe glob. Dar solutia A-GPS (GPS asistat) de pe iPhone 3G merge cu un pas mai departe, folosind o abordare unica de a determina cei mai apropiati sateliti si a identifica mai rapid pozitia ta. Asta iti de posibilitatea sa iti afli pozitia mai repede decat cu un GPS obisnuit.

Primeste semnalul.

Pe langa A-GPS, iPhone 3G foloseste semnale de la satelitii GPS, hot-spoturi Wi-Fi si turnuri celulare pentru a determina locatia cat mai exact si cat mai repede pe harta . Daca GPS este disponibil, iPhone afiseaza un indicator albastru GPS. Dar daca esti intr-o cladire, fara a putea avea semnal GPS, iPhone foloseste un Wi-Fi pentru a detecta unde esti pe harta . Daca nu este vreun Wi-Fi in apropiere, iPhone te gaseste prin antenele de telefonie mobila. Marimea unui cerc iti spune cat de precis stie iPhone unde esti. Cu cat e cercul mai mic, cu atat este mai precis.

 

Harta GPS Iphone Pentru Romania

 

Harta , Hartile GPS pentru Romania se pare ca momentan constituie un mare dezavantaj deoarece aceste nu sunt inca  existente la o acuratete destul de mare. Cu toate acestea in ultima luna de la lasnsarea iPhone in Romania cei de la Google Earth fac progrese semnificative in ceea ce priveste harta si hartile romanieie pentru iPhone si iphone 3G.

 

Rmai pe drumul bun.

Harta / Hartile pe iPhone 3G folosesc GPS pentru a te ghida de la punctul A la punctul B. Gaseste un punct de interes, afla cum sa ajungi acolo, si, daca vrei, poti sa-ti urmaresti progresul in timp real printr-o ruta marcata pe harta cu actualizare in timp real, prin GPS, a locului unde te afli.

Ia-ti o aplicatie cu harta.

iPhone 3G "spune" pozitia GPS aplicatiilor existente i iPhone care folosesc aceasta informatie, pe langa aplicatiile disponibile in App Store. Fa o poza cu aparatul foto de exemplu, si iPhone poate sa ii puna un geotag cu informatii legat de unde a fost facute. In acest fel poti sa-ti arati pozele online, prietenii si familia pot sa vada unde a fost facuta poza. Poti de asemenea sa cumperi aplicatii care folosesc GPS din App Store - cum ar fi ghiduri interactive ale oraselor.

Economiseste bateria.

GPS-ul pe iPhone este activ doar atunci cand ai nevoie de el. iPhone activeaza GPS si il dezactiveaza automat atunci cand nu mai e nevoie de el, astfel bateria este conservata.