iPhone Telefon - Programe iPhone - Functia telefon Iphone - Toate contactele tale apar intr-o lista prin care poti derula. Iar mesageria vocala vizuala iti reda mesajele in orice ordine doresti

iPhone Telefon - Programe iPhone

telefon iphone

Cu iPhone, initiarea unui apel este la fel de simpla ca si tastarea unui nume sau numar. Toate contactele tale apar intr-o lista prin care poti derula. Iar mesageria vocala vizuala iti reda mesajele in orice ordine doresti.

telefon
 Making a call on iPhone
   
Contacts on iPhone 

Apeleaza cu o simpla atingere.

Apasa pe orice numar in Contacte, Favorite, un email, un mesaj SMS - sau orice alta aplicatie - pentru a initializa un apel. Daca ai multe contacte in agenda, foloseste caracteristica de cautare pentru a gasit rapid si usor un nume. iPhone de asemenea simplifica apelurile cu mai mult de o persoana in acelasi timp. Cu o simpla atingere, poti sa schimbi intre apelanti sau sa creezi un apel conferinta.

Agenda ta.

iPhone sync icon

Sa-ti organizezi agenda iPhone este simplu. Contactele se sincronizeaza via iTunes de fiecare data cand iti conectezi telefonul la computer. Poti chiar sa adaugi informatii suplimentare direct din Maps sau mesaje SMS cu cateva atingeri.

 

Raspunde rapid.

Castile stereo de la iPhone au un microfon foarte performant - care are si un filtru pentru claritate suplimentara - care de asemenea este si un buton de Raspunde / Inchide pe care il apesi ca sa raspunzi sau sa inchei un apel.

Priveste-ti mesajele vocale.

Iti poti asculta al patrulea mesaj vocal fara a le asculta pe primele trei. Mesageria vocala vizuala iti afiseaza o lista cu toate mesajele - si de la cine sunt ele - astfel incat poti sa le asculti in ce ordine doresti.

Push Contacts pentru firme.

Cu suport pentru Microsoft Exchange ActiveSync, iPhone iti permite sa folosesti push contacts si sa accesezi bazele de date ale companiei tale (Global Address List).

Contacte si MobileMe.

MobileMe iti tine automat intreaga agenda actualizata, oriunde ai merge.

casuta vocala telefon