iPhone Safari - Programe iPhone - Cel mai performant browser pentru dispozitive portabile cu 3G si Wi Fi incorporat - Broweser internet safari

iPhone Safari - Programe iPhone

safari

iPhone are Safari - cel mai performant browser pentru dispozitiv portabil. Si cu 3G si Wi-Fi, poti naviga pe Internet foarte repede. iPhone de asemenea isi sincronizeaza semnele tale de carte de pe PC sau Mac si are cautare Google si Yahoo!.

safari
 Safari on iPhone
   
Browsing Safari on iPhone 

Navigheaza oriunde.

Acceseaza Internetul cu Safari indiferent ca esti conectat via EDGE, 3G care este mai rapid sau chiar si mai rapida retea wireless Wi-Fi. iPhone se conecteaza automat la cea mai rapida retea disponibila.

Mareste sau micsoreaza site-urile

Poti sa te uiti mai de aproape la un site prin marirea lui sau micsorarea lui print-o atingere de ecran sau o "pitigare" a lui. Poti sa vezi site-urile in modul portret sau peisaj. Rotesti iPhone-ul la 90 de grade si site-ul se roteste singur.

Scurtaturi.

Daca vizitezi un site foarte des - un ziar preferat, un blog, un site sportiv etc - de ce sa nu creezi pe pagina de home o icoana pentru ea? Poti sa faci o scurtatura cu Safari si site-urile preferate sunt intotdeauna la doar o atingere distanta.