iPhone iPod - Programe iPhone , Cu ecranul superb de 3.5 inci si controlul prin Multi-Touch, iPhone este de asemenea un uimitor iPod. Muzica si filmele iti sunt la varful degetului.

iPhone iPod - Programe iPhone

iPod iphone

Cu ecranul superb de 3.5 inci si controlul prin Multi-Touch, iPhone este de asemenea un uimitor iPod. Muzica si filmele iti sunt la varful degetului.

iPod on iPhone

 iPod on iPhone
   
ipod pe iphone 

Atingerea muzicii.

Cauti printre muzica ta, artisti, albume si liste cu degetul. Rasfoieste dupa coperta de album folosind Cover flow. Poti vedea chiar si versurile cantecelor. Ai primit un apel in timp ce asculti muzica? Cu doar o apasare a microfonului castilor - muzica este pusa pe pauza si raspunzi apelului.

Filme widescreen.

iPhone iti aduce o experienta video cum nu o poate face nici un alt dispozitiv portabil. Te poti uita la programe TV si filme din magazinul iTunes pe ecranul widescreen de 3.5 inci. Doar atinge ecranul si vei vedea comenzile filmului atunci cand ai nevoie de ele.

Sincronizeaza-te.

sincronizare iphone

Audio si video din biblioteca ta iTunes se sincronizeaza cu iPhone-ul tau atunci cand il conectezi la computer. Alege ce vrei si iTunes se ocupa de restul