Phone Home screen - Programe iPhone, ecranul hone , acasa, personalizeaza Ecranul Acasa te duce la aplicatiile iPhone si la scurtaturile paginilor tale web preferate cu o singura atingere - chiar si in timpul unui apel

iPhone Home screen - Programe iPhone

Click to play iPhone Home Screen features video

Ai acces instant la orice ai nevoie. Ecranul Acasa te duce la aplicatiile iPhone si la scurtaturile paginilor tale web preferate cu o singura atingere - chiar si in timpul unui apel. Si nu exista doua ecrane Acasa la fel. Asta pentru ca poti sa-ti personalizezi ecranul acasa asa cum doresti, cu orice aplicatie vrei si care scurturi web doresti.

Click to play iPhone Home Screen features video
 iPhone home screen
   
iPhone customizable home screen 

Personalizeaza-ti ecranul Acasa.

Aranjeaza-ti icoanele de pe pagina acasa in orice mod doresti. Chiar poti sa le muti pe alt ecran Acasa. Creeza pana la 9 ecrane acasa pentru acces rapid la site-uri si orice aplicatii ai descarcat de pe App Store.

Adauga Scurtaturi Web.

Daca intri pe aceleasi situri in fiecare zi, fa-ti niste scurtaturi web si acceseaza-le direct de pe ecranul acasa printr-o singura atingere.

Ecranul acasa.

Indiferent unde este in meniul iPhone, un singur click pe butonul Home te duce la ecranul Acasa. Si de acolo poti sa te intorci la ce faceai, oricand.