iPhone GPS - Programe iPhone | Functia GPS Maps Iphone - Afla unde esti, afla instructiuni despre destinatie, si vezi traficul - totul din telefon

iPhone GPS - Programe iPhone

gps iphone

Afla unde esti, afla instructiuni cum sa ajungi la destinatie, si vezi traficul - totul din telefon. Hartile de pe iPhone 3G combina GPS, Wi-Fi, si turnurile retelelor celulare impreuna cu interfata Multi-Touch pentru a-ti oferi cea mai buna aplicatie posibila.

Click to play iPhone SMS features video
 Maps with GPS on iPhone
   
Maps with GPS on iPhone 

Regaseste-te.

iPhone 3G iti spune pozitia prin GPS sau prin triangulatie folosind retelele Wi-Fi si antenele retelelor celulare. De asemenea iti arata puncte de interes in functie de cuvinte cheie. Cauta "cafea" si iPhone iti arata toate cafenelele din zona.

Cum ajungi la destinatie.

Afli cum sa ajungi la destinatie oriunde ai fi. Poti vedea o lista cu instructiuni sau poti sa urmezi ruta marcata pe harta si sa-ti urmaresti constant progresul folosind GPS-ul.

Bucura-te de priveliste.

Exact ca si Google Maps pe computerul tau, Maps ie iPhone te lasa sa schimbi imaginea intre Harta, Imagini sateliti sau un hibrid al celor doua. Multi-Touch face o mare diferenta. Atingi ecranul pentru a mari, derula sau schimba imaginea.

Poti vedea si traficul.

Hartile de pe iPhone iti arata in timp real informatii despre trafic, inclusiv viteza de trafic pe ruta pe care ai tu nevoie sa mergi - totul in sageti verzi inspre rosi, si marcaje galbene de avertizare - astfel totul e foarte usor de citit.

Harta, instructiunile traseului si informatiile de localizare depind de informatii de la terti. Astfel se poate ca serviciile sa nu fie complete in toate zonele sau sa fie incorecte.