iPhone Email - Programe iPhone , functie mail iphone pentru nclusiv MobileMe, Microsoft Exchange, Yahoo! Mail, Google Gmail, si AOL

iPhone Email - Programe iPhone

Iphone E-mail - programe iphone e mail

Emailul pe iPhone arata si functioneaza exact ca emailul pe computer. Cu suport pentru cele mai populare servere de email si provideri de email - inclusiv MobileMe, Microsoft Exchange, Yahoo! Mail, Google Gmail, si AOL - si majoritatea standardelor IMAP sau POP, iPhone iti pune emailul in buzunar.

iphone mail
 email pe iphone
   
Mail app on iPhone 

Poti vedea totul.

iPhone suporta emailurile HTML, astfel incat imaginile si fotografiile apar alaturi de text. De asemenea poti sa vezi atasamentele in formatul original - fara a fi reduse in calitate sau format. Roteste, marest si deruleaza in mai mult de o duzina de formate de fisier si imagini, inclusiv PDF, Microsoft Word, Excel, si PowerPoint; de asemenea poti vedea atasamente iWork.

Trimite repede.

iPhone recunoaste adresele email din diverse aplicatii. Daca dai de o adresa de email pe un site web sau o harta, de exemplu, doar atingi adresa si iPhone deschide un nou mesaj email cu adresa gata plasata la destinatar.

Scrie inteligent.

Tastatura inteligenta a iPhone cu dictionarul incorporat care prezice si sugereaza cuvintele in timp ce t scrii, astfel iti face viata mai usoare iar tu scrii si trimiti emailul mai repede.

Push email pentru companii.

Primeste si raspunde emailurilor prin iPhone. Acum suporta Microsoft Exchange ActiveSync ceea ce iti asigura push email care soseste automat fara a fi tu nevoit sa verifici daca ai un mesaj nou.

mail iphone

Email si MobileMe.

Prin MobileMe primesti sigur mesajele pe iPhone in clipsa in care sosesc. Astfel esti sigur ca nu mai ratezi nici un mesaj important.