iPhone Camera Foto - Programe iPhone - Cu o camera foto incorporata si o aplicatie foto avansata, iPhone este cel mai prietenos telefon pentrru poze

iPhone Camera Foto - Programe iPhone

Iphone Camera photo

Cu o camera foto incorporata si o aplicatie foto avansata, iPhone este cel mai prietenos telefon pentrru poze. Face pozele, se sincronizeaza automat cu PC-ul sau Mac-ul tau, iti afiseaza albumele cu o simpla atingere si iti trimite pozele direct in galeria ta de pe MobileMe.

poze
 camera foto
   
Sincronizeaza fotografiile 

Fa poze.

Camera iPhone face o poza la o simpla atingere. Pozele facute apar in Camera Roll, si se sincronizeaza automat data viitoare cand conectezi iPhone-ul la computerul tau. iPhone are chiar si geotags pentru pozele tale, cu informatii legate de locul unde au fost facute pozele.

Sincronizeaza pozele.

sincronizeaza foto iphoneiPhone foloseste iTunes pentru a-ti sincroniza pozele din iPhoto de pe un Mac sau Adobe Photoshop Element si Adobe Photoshop album de pe un PC. Toate pozele din computerul tau se sincronizeaza cu iPhone, asa ca te poti uita la ele - si le poti arata si altora - oriunde ai merge.

 

Imparte pozele.

Poti arata mii de poze din palma. Roteste iPhone-ul pentru a vedea o poza in modul peisaj. Pitiga poza pentru a mari sau micsora poza. Trage de ea pentru a o muta. Trimite-o pe email unui prieten, seteaz-o ca si imagine de fond sau imparte-o cu prietenii prin intermediul unei galerii MobileMe.

Salveaza pozele.

Daca gasesti o poza superba pe internet - sau ai primit una pe email - salveaza-o in albumul tau foto de pe iPhone. De acolo, este ca si o alta poza: poti sa o trimiti, sa o setezi ca si imagine de fond, si asa mai departe.

Galeria Web MobileMemobile me

Fa o poza cu iPhone si imparte-o cu toata lumea instant - din cateva atingeri. MobileMe iti permite sa imparti cu prietenii si familia cele mai reusite poze prin intermediul galeriei tale de la me.com. Oricine poate usor sa descarce pozele tale si chiar sa incarce propriile poze din Mac-ul sau PC-ul lor. Cu vizualizari frumos animate, pozele tale vor arata incredibil de bine pe iPhone, computer si Apple TV.