iPhone Calendar - Programe iPhone - Poti sa-ti faci planuri mai usor. Calendarul este tot timpul cu tine, functioneaza la o simpla atingere si se sincronizeaza cu calendarul din computerul tau.

iPhone Calendar - Programe iPhone

iphone calendar

Cu iPhone poti sa-ti faci planuri mai usor. Calendarul este tot timpul cu tine, functioneaza la o simpla atingere si se sincronizeaza fara sa-ti dai seama cu calendarul din computerul tau.

Click to play iPhone Calendar features video
 iphone calendar
   
Iphone Calendar 

Adaugarae unei intrari in calendar.

Calendarul tau este tot timpul in buzunarul tau cu iPhone. Poti adauga evenimente in calendar si poti seta alarme. Totu se face din cateva atingeri ale ecranului Multi-Touch.

Ramai sincronizat.

Programe iphone

Cand iti sincronizezi iPhone-ul cu computerul, evenimentele create se copiaza in Microsoft Outlook daca ai un PC, sau in iCal sau Entourage daca ai un Mac. Toate evenimentele create de tine in computer, se copiaza in acelasi timp in iPhone.

 

Push calendar pentru companii.

Cu suportul iPhone pentru Microsoft Exchange ActiveSync, invitatiile la intalniri sau alte evenimente sunt "impinse" in iPhone-ul tau si sunt disponibile imediat. Verifica daca nu exista conflicte in programul tau, citeste-ti agenda si vezi cine mai vine. De oriunde.

iphone calendar

Calendar MobileMe.

Pastreaza-ti calendarul la fel pe toate aparatele folosite de tine. Adauga un eveniment in iPhone si acesta este adugat calendarului de pe Mac-ul sau PC-ul tau. Schimba-ti programul din computer si este actualizat in acelasi timp in iPhone. Toate acestea le poti face si de pe puternica aplicatie calendar de pe internet de la me.com