Apple iPhone - App Store - programe iphone appstore - App Store de pe iPhone functioneaza si prin retelele celulare si prin Wi-Fi, ceea ce pentru tine inseamna ca este disponibil de oriunde

iPhone App Store - Programe iPhone

apple iphone app store

Intri in App Store si vei gasi aplicataii pentru fiecare cateogorie, incepand de la jocuri si continuand cu aplicatii de business, educatie si entertainment, finante si sanatate, fitnet, productivitate si retele de socializare online. Toate acestea au fost proiectate sa profite de caracteristicile iPhone, cum sunt Multi-Touch, Accelerometrul, reteaua wireless si GPS. Unele dintre ele sunt gratis. Le poti descarca wireless si sa le folosesti imediat.

Click to play iPhone App Store features video

 iPhone App Store programe apple iphone
   
app store apple programe 

Instaleaza-ti aplicatiile de oriunde.

App Store de pe iPhone functioneaza si prin retelele celulare si prin Wi-Fi, ceea ce pentru tine inseamna ca este disponibil de oriunde. Rasfoieste categoriile, fa o cautare dupa cuvinte cheie, sau arunca o privire la recomandari. Pe urma descarci si instalezi aplicatia direct pe iPhone.

Ramai actualizat.

Cumperi o aplicatie din App Store si intotdeauna vei avea acces la ultima versiune. iPhone iti va spune daca exista un update la aplicatia ta. Cand un numar rosu apare pe icoana App Store, stii cate actualizari sunt pregatite pentru download.