iTunes 8 Ia masuri impotriva decodarii iPhone -An iPod has detected, but it could not be identified properly. Dupa cum o parte din voi probabil ati descoperit deja, iTunes 8 ia masuri impotriva decodarilor, adica impotriva PwnageTool

iTunes 8 ia masuri impotriva decodarii iPhone

iTunes 8 Ia masuri impotriva decodarii - An iPod has detected, but it could not be identified properly.

Dupa cum o parte din voi probabil ati descoperit deja, iTunes 8 ia masuri impotriva decodarilor, adica impotriva PwnageTool.

Echipa de dezvoltare iPhone lucreaza greu la aceste masuri.
Daca sunteti la curent cu stirile din ultimele luni, poate stiati ca de multe ori s-a spus ca Apple nu va reusi sa repare bugul exploatat de PwnageTool, doar daca modifica si partea de hardware.

Partea legata de hardware, este inca adevarata. Dar o cale prin care ei vor incerca sa opreasca decodarile pentru hardware-ul existent este sa programeze iTunes ca sa detecteze si sa previna exploitul Pwnage (decodarea). Au facut de fapt aceasta miscare cu iTunes 8. Captura de ecran de mai jos ne arata iTunes 8 folosind un ipsw decodat (cu un aparat nedecodat conectat).

Eroare: An iPod has detected, but it could not be identified properly.

An iPod has detected, but it could not be identified properly

Ce este frumos la deciziile iTunes este ca se vor face patchuri pentru ele. Exista deja unul pregatit pentru iTunes 8 pentru iPod touch. Vor aparea curand si restul patchurilor pentru inteaga suita de produse.

Probleme ipod Iphone

 

Data: 11 septembrie 2008