Noul iPhone 3G 2, la o treime din pretul celui vechi, Ieri, mult asteptatul iPhone 2 a fost lansat cu ocazia unei conferinte a dezvoltatorilor Apple din intreaga lume, tinuta la San Francisco.

Noul telefon apple iPhone 3G 2 la o treime din pretul celui vechi

Noul iPhone 3G 2, la o treime din pretul celui vechi

Ieri, mult asteptatul iPhone 2 a fost lansat cu ocazia unei conferinte a dezvoltatorilor Apple din intreaga lume, tinuta la San Francisco.

iphone 3G iphone3g

Steve Jobs a prezentat de data aceasta un iPhone 3G mai subtire decat primul model iPhone, subtirimea sa venind si cu un pret mai mic cu 50-100 de dolari fata de actualul model, acesta putand ajunge pana la 199 de dolari.

Printre caracteristicile iPhone 2 - Iphone 3G se afla un serviciu de e-mail, un sistem de pozitionare globala (GPS), o camera prin intermediul careia vor putea fi realizate convorbiri video

Prin lansarea noului iPhone, Steve Jobs spera sa preia o parte din piata telefoniei mobile pentru clasa business, mai precis piata BlackBerry, noul sistem de operare putand lucra cu software precum Microsoft Exchange, Excel si PowerPoint.

Jobs a declarat ca Apple, desi este considerata o companie care produce calculatoare pentru utilizatorii nonbusiness, a lucrat cu aproape o treime din companiile care se afla in topul Fortune 500 pentru realizarea de software. "Tot ce companiile ne-au spus ca doresc, am pus in software-ul iPhone 2.0", a spus acesta.

Sursa: Ziraul Financiar

apple iphone 3g

iphone, iphone 3G , apple, iphone 2, pret iphone, pret