Iphone 3G S noul iphone iphone nou despre noul Iphone 3GS 3G S iphone

Iphone 3G S

Apple a anunţat Noul iPhone 3GS, cu o cameră îmbunătăţită, o autonomie mai mare şi mai mult spaţiu de stocare. Handsetul a fost prezentat luni la Worldwide Developers Conference din San Francisco. La exterior device-ul este identic cu actualul iPhone 3G. Majoritatea îmbunătăţirilor au fost făcute doar la interior: Apple susţine că aparatul este de trei ori mai rapid.

 

Acum suportă HSDPA 7.2Mbps şi dispune de o cameră îmbunătăţită, de la 2 la 3 megapixeli, cu autofocus şi macro. În plus poate să şi filmeze cu calitate VGA, la 30 fps. Sunt incluse, de asemenea, funcţii de editare foto şi cea de upload direct pe internet sau prin MMS. A fost adăugată şi o busolă digitală

 

Noul telefon utilizează sistemul de operare iPhone 3.0. Autonomia handestului a fost şi ea îmbunătăţită, ajungând acum la nouă ore pentru navigarea pe internet, 10 ore de redare a fişierelor video, 30 de ore de muzică şi cinci ore dacă se vorbeşte prin 3G.

Mai mult, este disponibilă acum şi memoria de 32 GB pentru 300 de dolari, iar versiunea de 16 GB costă 200 de dolari. În Europa, iPhone 3GS va ajunge la sfârşitul acestei luni. Tot atunci va fi cunoscut şi preţul penru continentul european.