romania Articole despre romania.- TotalMac.

iPhone 3G - Telefon apple iPhone


Citeste mai mult [iPhone 3G - Telefon apple iPhone]

 
MacBook Pro - Laptop Apple - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [MacBook Pro - Laptop Apple - Specificatii tehnice]

 
Mac Mini Intel Core 2 Duo - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [Mac Mini Intel Core 2 Duo - Specificatii tehnice]

 
iPhone App Store - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone App Store - Programe iPhone]

 
Apple a ales distribuitorii iPhone in Europa

Apple a ales distribuitorii iPhone in Europa

Dupa America, e randul europenilor sa atinga touchscreen-ul mult ravnitului iPhone. Apple a desemnat in sfarsit operatorii de telefonie mobila care vor lansa megasuccesul iPhone si in Europa: O2 in Marea Britanie, T-Mobile pentru Germania si Orange in Franta, relateaza Financial Times.

Reprezentantii Apple vor anunta oficial parteneriatele cu Europa in cadrul expozitiei internationale de electronice IFA , care va avea loc saptamana viitoare in Berlin, urmand ca smartphone-ul sa apara pe piata europeana pana la sfarsitul acestui an.

Operatorii spera sa introduca inventia Apple la timp pentru sezonul de Craciun, in intentia de a inregistra vanzari record in perioada sarbatorilor, similare cu nebunia din primele zile ale lansarii iPhone-ului in Statele Unite.

Potrivit Financial Times, T-mobile va distribui smartphone-ul in Germania, in timp ce Orange va vinde modelul in Franta. Parteneriatul cu O2 incheie o perioada de intense negocieri, speculandu-se ca operatorul britanic purtase discutii cu Apple inca de la inceputul lunii iulie.

Conform intelegerilor dintre partile implicate, operatorii vor imparti cu Apple 10% din totalul veniturilor aduse de iPhone, in mod similar parteneriatului incheiat de Apple cu americanii de la AT&T, furnizorul exclusiv al iPhone-ului in Statele Unite.

Inca de la lansarea modelului recenziile au fost pozitive, cu exceptia unor probleme legate de viteza slaba a transmisiei datelor in reteaua EDGE a operatorului AT&T si a bateriei telefonului care trebuie returnata producatorului Apple pentru a putea fi schimbata. In primul weekend de la aparitia pe piata s-au raportat si probleme de activare a telefonului, cand mii de clienti au incarcat serverele AT&T incercand sa-si porneasca in acelasi timp proaspata achizitie.

iphone apple mac romania telefon mobil iphone

De atunci speculatiile s-au intensificat, analistii intrecandu-se in estimari legate de viitorii parteneri ai Apple pe continentul european. Raporturile initiale aratau ca O2 si T-Mobile se afla pe lista castigatorilor, intrecand Vodafone, cel mai mare operator mobil al Europei, in ultimele etape ale negocierilor, potrivit surselor anonime citate.

Piata fragmentata a telecomunicatiilor mobile in Europa ingreuneaza si mai mult lansarea iPhone-ului in Europa, spre deosebire de cazul Statelor Unite. Astfel, nici unul din marii operatori europeni nu acopera totalitatea celor mai populate piete europene in acest sens, Apple fiind fortat sa decida incheierea contractelor cu diversi operatori mai reprezentativi pentru aria vizata.
Citeste mai mult [Apple a ales distribuitorii iPhone in Europa ]

 
Apple confirma existenta OS X Snow Leopard

In una din notele de la conferinta mondiala a cercetatorilor, desi dominata de stirile despre iPhone, Steve Jobs a oferit ceva informatii despre  Mac OS X: si anume faptul ca urmatoarea versiune a Mac OS X  va fi lansata sub numele de Snow Leopard. Dar asta a fost tot ceea ce a devaluit Apple despre noul OS in cadrul prezentarii ce a durat o ora si 44 de minute. Jobs a afirmat ca mai multe informatii vor fi oferite in cadrul conferintei de dupa-amiaza.Mac OS X Leopard
Citeste mai mult [Apple confirma existenta OS X Snow Leopard]

 
iMac - Apple - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [iMac - Apple - Specificatii tehnice]

 
MacBook Air - Laptop Apple - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [MacBook Air - Laptop Apple - Specificatii tehnice]