apple romania Articole despre apple romania.- TotalMac.

Apple a ales distribuitorii iPhone in Europa

Apple a ales distribuitorii iPhone in Europa

Dupa America, e randul europenilor sa atinga touchscreen-ul mult ravnitului iPhone. Apple a desemnat in sfarsit operatorii de telefonie mobila care vor lansa megasuccesul iPhone si in Europa: O2 in Marea Britanie, T-Mobile pentru Germania si Orange in Franta, relateaza Financial Times.

Reprezentantii Apple vor anunta oficial parteneriatele cu Europa in cadrul expozitiei internationale de electronice IFA , care va avea loc saptamana viitoare in Berlin, urmand ca smartphone-ul sa apara pe piata europeana pana la sfarsitul acestui an.

Operatorii spera sa introduca inventia Apple la timp pentru sezonul de Craciun, in intentia de a inregistra vanzari record in perioada sarbatorilor, similare cu nebunia din primele zile ale lansarii iPhone-ului in Statele Unite.

Potrivit Financial Times, T-mobile va distribui smartphone-ul in Germania, in timp ce Orange va vinde modelul in Franta. Parteneriatul cu O2 incheie o perioada de intense negocieri, speculandu-se ca operatorul britanic purtase discutii cu Apple inca de la inceputul lunii iulie.

Conform intelegerilor dintre partile implicate, operatorii vor imparti cu Apple 10% din totalul veniturilor aduse de iPhone, in mod similar parteneriatului incheiat de Apple cu americanii de la AT&T, furnizorul exclusiv al iPhone-ului in Statele Unite.

Inca de la lansarea modelului recenziile au fost pozitive, cu exceptia unor probleme legate de viteza slaba a transmisiei datelor in reteaua EDGE a operatorului AT&T si a bateriei telefonului care trebuie returnata producatorului Apple pentru a putea fi schimbata. In primul weekend de la aparitia pe piata s-au raportat si probleme de activare a telefonului, cand mii de clienti au incarcat serverele AT&T incercand sa-si porneasca in acelasi timp proaspata achizitie.

iphone apple mac romania telefon mobil iphone

De atunci speculatiile s-au intensificat, analistii intrecandu-se in estimari legate de viitorii parteneri ai Apple pe continentul european. Raporturile initiale aratau ca O2 si T-Mobile se afla pe lista castigatorilor, intrecand Vodafone, cel mai mare operator mobil al Europei, in ultimele etape ale negocierilor, potrivit surselor anonime citate.

Piata fragmentata a telecomunicatiilor mobile in Europa ingreuneaza si mai mult lansarea iPhone-ului in Europa, spre deosebire de cazul Statelor Unite. Astfel, nici unul din marii operatori europeni nu acopera totalitatea celor mai populate piete europene in acest sens, Apple fiind fortat sa decida incheierea contractelor cu diversi operatori mai reprezentativi pentru aria vizata.
Citeste mai mult [Apple a ales distribuitorii iPhone in Europa ]

 
iPhone 3G la liber va costa 499 - 569 de euro in Europa

In cazul in care aveti deja un abonament si doriti un iPhone 3G la liber, aflati ca handsetul va fi disponibil in Europa la pretul de 499/569 de euro. Aceste preturi sunt propuse de catre cei de la Vodafone Italia. Nu cunoastem inca preturile abonamentelor cu care va sosi iPhone si ofertele care il vor include pe tot globul, sau macar in Europa.

 

Iphone 3G
Citeste mai mult [iPhone 3G la liber va costa 499 - 569 de euro in Europa]

 
MacBook Air - Laptop Apple - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [MacBook Air - Laptop Apple - Specificatii tehnice]

 
Noul telefon apple iPhone 3G 2 la o treime din pretul celui vechi

Noul iPhone 3G 2, la o treime din pretul celui vechi

Ieri, mult asteptatul iPhone 2 a fost lansat cu ocazia unei conferinte a dezvoltatorilor Apple din intreaga lume, tinuta la San Francisco.

iphone 3G iphone3g

Steve Jobs a prezentat de data aceasta un iPhone 3G mai subtire decat primul model iPhone, subtirimea sa venind si cu un pret mai mic cu 50-100 de dolari fata de actualul model, acesta putand ajunge pana la 199 de dolari.

Printre caracteristicile iPhone 2 - Iphone 3G se afla un serviciu de e-mail, un sistem de pozitionare globala (GPS), o camera prin intermediul careia vor putea fi realizate convorbiri video
Citeste mai mult [Noul telefon apple iPhone 3G 2 la o treime din pretul celui vechi]

 
iPhone 3G - Telefon apple iPhone


Citeste mai mult [iPhone 3G - Telefon apple iPhone]

 
MacBook Pro - Laptop Apple - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [MacBook Pro - Laptop Apple - Specificatii tehnice]

 
iMac - Apple


Citeste mai mult [iMac - Apple]

 
iMac - Apple - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [iMac - Apple - Specificatii tehnice]

 
Mac Mini Intel Core 2 Duo - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [Mac Mini Intel Core 2 Duo - Specificatii tehnice]

 
MacBook Pro - Laptop Apple - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [MacBook Pro - Laptop Apple - Specificatii tehnice]

 
MacBook Air - Laptop Apple


Citeste mai mult [MacBook Air - Laptop Apple]

 
iPhone GPS - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone GPS - Programe iPhone]

 
Apple confirma existenta OS X Snow Leopard

In una din notele de la conferinta mondiala a cercetatorilor, desi dominata de stirile despre iPhone, Steve Jobs a oferit ceva informatii despre  Mac OS X: si anume faptul ca urmatoarea versiune a Mac OS X  va fi lansata sub numele de Snow Leopard. Dar asta a fost tot ceea ce a devaluit Apple despre noul OS in cadrul prezentarii ce a durat o ora si 44 de minute. Jobs a afirmat ca mai multe informatii vor fi oferite in cadrul conferintei de dupa-amiaza.Mac OS X Leopard
Citeste mai mult [Apple confirma existenta OS X Snow Leopard]