apple Articole despre apple.- TotalMac.

MacBook Pro - Laptop Apple - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [MacBook Pro - Laptop Apple - Specificatii tehnice]

 
iPhone 3G la liber va costa 499 - 569 de euro in Europa

In cazul in care aveti deja un abonament si doriti un iPhone 3G la liber, aflati ca handsetul va fi disponibil in Europa la pretul de 499/569 de euro. Aceste preturi sunt propuse de catre cei de la Vodafone Italia. Nu cunoastem inca preturile abonamentelor cu care va sosi iPhone si ofertele care il vor include pe tot globul, sau macar in Europa.

 

Iphone 3G
Citeste mai mult [iPhone 3G la liber va costa 499 - 569 de euro in Europa]

 
iPhone Camera Foto - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone Camera Foto - Programe iPhone]

 
MacBook Air - Laptop Apple - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [MacBook Air - Laptop Apple - Specificatii tehnice]

 
iPhone iPod - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone iPod - Programe iPhone]

 
Noul telefon apple iPhone 3G 2 la o treime din pretul celui vechi

Noul iPhone 3G 2, la o treime din pretul celui vechi

Ieri, mult asteptatul iPhone 2 a fost lansat cu ocazia unei conferinte a dezvoltatorilor Apple din intreaga lume, tinuta la San Francisco.

iphone 3G iphone3g

Steve Jobs a prezentat de data aceasta un iPhone 3G mai subtire decat primul model iPhone, subtirimea sa venind si cu un pret mai mic cu 50-100 de dolari fata de actualul model, acesta putand ajunge pana la 199 de dolari.

Printre caracteristicile iPhone 2 - Iphone 3G se afla un serviciu de e-mail, un sistem de pozitionare globala (GPS), o camera prin intermediul careia vor putea fi realizate convorbiri video
Citeste mai mult [Noul telefon apple iPhone 3G 2 la o treime din pretul celui vechi]

 
iPhone iTunes - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone iTunes - Programe iPhone]

 
iPhone Telefon - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone Telefon - Programe iPhone]

 
iPhone Email - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone Email - Programe iPhone]

 
Iphone 3G va costa 200 de dolari - Telefon apple Iphone

Defectul lui iPhone 3G (pe langa lipsa camerei frontale) este faptul ca pretul sau aparent de 199 dolari va pune in carca utilizatorilor si un abonament 3G destul de scump, al celor de la AT&T. In Europa lucrurile se schimba putin, datorita legislatiei UE, care tocmai scazuse tarifele serviciilor de telefonie mobila, si a transferurilor de date. Totusi, iPhone 3G ramane o "capcana" a preturilor ridicate.
Citeste mai mult [Iphone 3G va costa 200 de dolari - Telefon apple Iphone]

 
iMac - Apple


Citeste mai mult [iMac - Apple]

 
iPhone 3G - Telefon apple iPhone


Citeste mai mult [iPhone 3G - Telefon apple iPhone]

 
iPhone Sms - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone Sms - Programe iPhone]

 
iPhone App Store - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone App Store - Programe iPhone]

 
iPhone Calendar - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone Calendar - Programe iPhone]

 
Cum sa decodezi / deblochezi iPhone folosind QuickPwn [Firmware 2.1]

Cum sa decodezi / deblochezi iPhone folosind QuickPwn [Firmware 2.1]
13 septembrie 2008

Mai jos gasiti instructiuni pentru decodarea iPhone cu QuickPwn. Aceste instructiuni sunt actualizate pentru versiunea 2.1 a firmware-ului iPhone.

Pasul Unu
Creaza un folder nou pe desktop numit Pwnage

Pasul Doi
Descarca QuickPwn 1.1 de aici si salveaza-l in folderul Pwnage. De asemenea, trebuie sa descarci ultima versiune de firmware, 2.1, de la adresele de mai jos si salveaza in acelasi folder.

2.1.0 (2G): iPhone1,1_2.1_5F136_Restore.ipsw
2.1.0 (3G): iPhone1,2_2.1_5F136_Restore.ipsw

Citeste mai mult [Cum sa decodezi / deblochezi iPhone folosind QuickPwn [Firmware 2.1]]

 
iMac - Apple - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [iMac - Apple - Specificatii tehnice]

 
Apple iPhone face capturi de ecran - la orice faci

iPhone face capturi de ecran - la orice faci
Vineri, 12 septembrie, 2008

Jonathan Zdziarski a descoperit ca iPhone face capturi de ecran de fiecare data cand apesi butonul Home, relateaza un raport Wired.

Daca ai un iPhone, cam tot ce ai facut a fost stocat pe el temporar ca si captura de ecran astfel incat Apple sa-ti asigure acel efect dragut de zoom la schimbarea ecranului.

Zdziarski a explicat intr-un webcast ca acel screenshot al cel mai recentei actiuni facute pe telefon (ex: trimiti un sms, e-mail sau accesezi o pagina) este facut pentru cache. Telefonul, desigur sterge aceasta poza imediat ce inchizi aplicatia; totusi poate fi recuperata (captura de ecran).

Detectivi criminalisti au folosit aceasta scapare de securitate pentru a captura persoane acuzate de viol, crima sau trafic de droguri, spune Zdziarski.

"Nu ai cum sa previi aceasta problema" spune Zdziarski in webcast. "Totusi sunt impartit in doua. Sper ca Apple sa repare aceasta problema, care este un afront adus intimitatii, dar in acelasi timp a fost foarte util pentru a condamna criminali."

Ca si o nota Zdziarski ne-a aratat de asemenea cum se poate trece peste parola iPhone. Asa ca... daca ai un secret foarte important pe iPhone, acesta poate fi accesat indiferent ce sistem de proectie ai avea!
Citeste mai mult [Apple iPhone face capturi de ecran - la orice faci]

 
Mac Mini Intel Core 2 Duo - Specificatii tehnice


Citeste mai mult [Mac Mini Intel Core 2 Duo - Specificatii tehnice]

 
iPhone Safari - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone Safari - Programe iPhone]

 
iPhone GPS - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone GPS - Programe iPhone]

 
Update Apple MobileMe

Apple a publicat un update pentru a imbunatati serviciul MobileMe.

 

Un document pentru suportul tehnic, publicat in aceasta saptamana, prezinta multe schimbari pe care Apple le-a adus serviciului sau inca din luna septembrie.Deoarece MobileMe este in primul rand un server-side, sau un serviciu cloud, echipa poate imbunatati si updata MobileMe fara a fi nevoie de vreo actiune din partea utilizatorilor.Lista cuprinzatoare cu imbunatatiri si sfaturi acopera majoritatea serviciilor, precum Mail, Calendar, Contacts si MobileMe Gallery.
Citeste mai mult [Update Apple MobileMe ]

 
iPhone Home screen - Programe iPhone


Citeste mai mult [iPhone Home screen - Programe iPhone]

 
Apple a ales distribuitorii iPhone in Europa

Apple a ales distribuitorii iPhone in Europa

Dupa America, e randul europenilor sa atinga touchscreen-ul mult ravnitului iPhone. Apple a desemnat in sfarsit operatorii de telefonie mobila care vor lansa megasuccesul iPhone si in Europa: O2 in Marea Britanie, T-Mobile pentru Germania si Orange in Franta, relateaza Financial Times.

Reprezentantii Apple vor anunta oficial parteneriatele cu Europa in cadrul expozitiei internationale de electronice IFA , care va avea loc saptamana viitoare in Berlin, urmand ca smartphone-ul sa apara pe piata europeana pana la sfarsitul acestui an.

Operatorii spera sa introduca inventia Apple la timp pentru sezonul de Craciun, in intentia de a inregistra vanzari record in perioada sarbatorilor, similare cu nebunia din primele zile ale lansarii iPhone-ului in Statele Unite.

Potrivit Financial Times, T-mobile va distribui smartphone-ul in Germania, in timp ce Orange va vinde modelul in Franta. Parteneriatul cu O2 incheie o perioada de intense negocieri, speculandu-se ca operatorul britanic purtase discutii cu Apple inca de la inceputul lunii iulie.

Conform intelegerilor dintre partile implicate, operatorii vor imparti cu Apple 10% din totalul veniturilor aduse de iPhone, in mod similar parteneriatului incheiat de Apple cu americanii de la AT&T, furnizorul exclusiv al iPhone-ului in Statele Unite.

Inca de la lansarea modelului recenziile au fost pozitive, cu exceptia unor probleme legate de viteza slaba a transmisiei datelor in reteaua EDGE a operatorului AT&T si a bateriei telefonului care trebuie returnata producatorului Apple pentru a putea fi schimbata. In primul weekend de la aparitia pe piata s-au raportat si probleme de activare a telefonului, cand mii de clienti au incarcat serverele AT&T incercand sa-si porneasca in acelasi timp proaspata achizitie.

iphone apple mac romania telefon mobil iphone

De atunci speculatiile s-au intensificat, analistii intrecandu-se in estimari legate de viitorii parteneri ai Apple pe continentul european. Raporturile initiale aratau ca O2 si T-Mobile se afla pe lista castigatorilor, intrecand Vodafone, cel mai mare operator mobil al Europei, in ultimele etape ale negocierilor, potrivit surselor anonime citate.

Piata fragmentata a telecomunicatiilor mobile in Europa ingreuneaza si mai mult lansarea iPhone-ului in Europa, spre deosebire de cazul Statelor Unite. Astfel, nici unul din marii operatori europeni nu acopera totalitatea celor mai populate piete europene in acest sens, Apple fiind fortat sa decida incheierea contractelor cu diversi operatori mai reprezentativi pentru aria vizata.
Citeste mai mult [Apple a ales distribuitorii iPhone in Europa ]

 
MacBook Air - Laptop Apple


Citeste mai mult [MacBook Air - Laptop Apple]